Deér Károly

Kis vállalkozásunk keretén belül biztonságtechnikai rendszerek telepítésével foglalkozunk. Úgy gondoltuk tökéletes kiegészítője lenne egy gépkocsi lopásgátló rendszerének a CG-03 készülék.
Mivel az ország egész területén végzünk munkát, fontos pontosan tudni, épp merre jár munkatársunk, mit ígérhetünk ügyfeleinknek. A gépkocsivezető nagyobb biztonságban érzi magát, hiszen támadás esetén gombnyomásra azonnal segítséget tud kérni a készülék segítségével. Az autó eltűnése esetén is jó szolgálatot tesz a szerkezet, mitöbb: a behallgatás üzemmód felettébb megkönnyíti a megtalálást.


Deér Károly
Ügyvezető
PRIM-SZOLG Kft.


.


Finta Zsolt

Mi a Ballon Víz Kft-nél 4 hónapja használjuk nagy megelégedéssel a készüléküket. Fontos segítség a munkánkban, mert furgonjaink szerte a városban árut terítenek. Egy sürgős rendelés esetén csak egy pillantás a térképre és azonnal tudom, melyik autónk van a legközelebb, kivel tudom az árut leggyorsabban és költséghatékonyan eljuttatni az adott címre. Azért erre esett a választás, mert semmilyen beszerelést nem igényel, így gépkocsi csere esetén csak a szivargyújtóból kell kihúzni a töltőt és mehet a másik autóba.


Finta Zsolt
Ballon Víz Kft.


 


Pandur Péter

A KGB GPS nyomkövetői hatalmas segítség volt autóbérlő cégünkbe. Megnyugtató érzés, hogy minden pillanatban tudom merre járnak autóink, a beszereléstől kezdve vissza tudom keresni minden pillanatát az autónak akár bérbe van adva, akár kolléga használja. Nem beszélve, hogy az utólagos bírságok felelőseit is azonnal megtalálhatom.


Pandur Péter
Different Services Kft.


Szabóné Szele Judit

Cégünk növénykondicionáló és lombtrágya termékcsaládok gyártásával, értékesítésével foglalkozik. Képviselőink cégünk autóival az országot járják, ez az egyik legfontosabb munkaeszközünk. Számunkra fontos volt, hogy autóink mozgását nyomon tudjuk követni, ebben segített a Company Guard nyomkövető rendszer, ami minden autónk \"tartozéka\" már.


Szabóné Szele Judit
Gazdasági vezető, ügyvezető
Huminisz Kutatásfejlesztő Kft.


Vissza az előző oldalra

Már  798 vállalkozás használja flottakövetési szolgáltatásunkat.

Mivel az ország egész területén végzünk munkát, fontos pontosan tudni, épp merre jár munkatársunk, mit ígérhetünk ügyfeleinknek.

Deér Károly

további vélemények

GUARD CSOPORT tagja