FG-02 - a strapabíró mobilkészülék

Az FG-01-hez hasonlóan ez a modell sem igényel beszerelést, rögzítése egyszerűen, a beépített mágnessel megoldható. Használata különösen ajánlott olyan területeken, ahol a nyomkövető nagy igénybevételnek lehet kitéve, mint például mezőgazdasági és egyéb munkagépek nyomkövetése során. A készülék ellenálló a vízzel szemben is, így kedvezőtlen időjárási körülmények között is biztonságosan használható. Az FG-02 akkumulátora az általunk kínált legnagyobb töltéstároló képességgel rendelkező egység a maga 2600 mAh-ás kapacitásával, amely akár ezen felül is tovább bővíthető.

 

Gazdag alapfunkció-kínálat

Az FG-02 nyomkövető segítségével elérhető az FG-01 összes funkciója, például a valósidejű helyzetmeghatározás (a pozíció SMS-ben is lekérdezhető) vagy a korábbi pozíciók megtekintése. Ezzel a modellel már lehetősége van arra is, hogy flottakövetés során minden nyomkövetővel ellátott jármű helyzetét egyszerre figyelhesse a szolgáltatás internetes felületén. Az FG-02 menetlevél kitöltéséhez is szolgáltat információkat, még tovább egyszerűsítve ezzel vállalkozása mindennapos munkáját. Ha a nyomkövető mozog, megtekinthető a jármű aktuális sebessége is, így az esetleges gyorshajtásért kiszabott büntetések is elkerülhetők.

 

 alt=  alt=

 

Mire használható az FG-02 nyomkövető?

Az FG-02 jelzi, ha az akkumulátorának töltöttsége alacsony szintre esik, így elkerülhető a hirtelen lemerülés. A nyomkövető beszerelése után elérhető a mozgásérzékelős riasztás lehetősége, a mobilkészülékbe épített mikrofonnak köszönhetően pedig monitorozhatja a vezetőfülke hangjait is. A nyomkövető lehetővé teszi a GSM és GPS funkciók együttes használatát. Ügyfeleink a riasztást online és SMS-ben is megkaphatják, hogy mindig naprakészek maradhassanak gépjárműveik helyzetét illetően.

 

Kedvező árak, kibővített szolgáltatások

Cégünk piacképes díjszabással és külön megrendelhető extra szolgáltatásokkal igyekszik még vonzóbbá tenni a nyomkövető vásárlást. A széles körű felhasználási lehetőségeket biztosító FG-02 akár már 29 000 Ft+ÁFA-ért az Öné lehet, rendkívül kedvező, 1000 Ft-os havidíjjal. Bővített szolgáltatáscsomagunkat azoknak a magánszemélyeknek és cégeknek ajánljuk, akik a járműkövetés minden részletét szeretnék kontrollálni.

 

A többi készülék leírásáért tekintse meg teljes nyomkövető választékunkat!

Már  798 vállalkozás használja flottakövetési szolgáltatásunkat.

truck_on_map_small.pngOnline követési felület
Tovább »

Megnyugtató érzés, hogy minden pillanatban tudom merre járnak autóink, a beszereléstől kezdve vissza tudom keresni minden pillanatát az autónak akár bérbe van adva, akár kolléga használja.

Pandur Péter

további vélemények

GUARD CSOPORT tagja