FG-01 - a mindentudó mobilkészülék

A beszerelést nem igénylő nyomkövető a költséghatékony járműkövetés alapdarabja lehet, de kedvező árának köszönhetően akár magáncélú felhasználásra is alkalmas, sőt fontos szerepet játszhat gépjárműve védelmében is. Az FG-01 segítségével elérhetőek a legfontosabb alapfunkciók: az internetes felületen történő nyomkövetés, a valósidejű helyzetmeghatározás (SMS-sel is) és a korábbi pozíciók lekérdezése. A praktikus FG-01 nyomkövetővel a legkorszerűbb technológiák használatával tudhatja biztonságban járművét.

 

Nyomkövetéssel biztonságban tudhatja gépjárműveit

Az FG-01 sokszínű riasztási szolgáltatásokat kínál. A nyomkövető internetes felületen keresztül és SMS-ben is riasztja ügyfeleinket. Igénybe vehető mozgásérzékelős riasztás, amelynek keretében a jármű elmozdulásakor a rendszer azonnal riaszt. A nyomkövető jelzi az akkumulátor alacsony töltöttségét, sőt vészjelzés leadására is lehetőséget kínál. A beépített mikrofonnal módjában áll a hangmonitorozás. Az FG-01 nyomkövető engedi a GPS és GSM jeladók párhuzamos használatát.

 

Magáncélra is ideális

A járműkövetés a mindennapokban is hasznos lehet, hiszen számtalan olyan helyzet adódhat, amikor gyorsan és nagy pontossággal kell meghatározni a gépkocsi helyzetét. Ilyen lehet például az autólopás. A nyomkövető berendezés a tolvajok számára láthatatlan, a hatóságok számára ugyanakkor hatalmas segítséget jelent a jogtalanul eltulajdonított autó megtálalásában. A helymeghatározó parkoláskor is hasznos társ lehet, hiszen használatával mindig tudni fogja, pontosan hol hagyta autóját.

 

Hosszú élettartam, segítség a bajban

Az FG-01 nyomkövető 1000 mAh-ás akkumulátora igazán hosszú használhatóságot biztosít, így nem kell attól félnie, hogy hosszabb utak esetén lemerül. A riasztás funkciók még alacsony töltöttségi szint mellett is működnek. A praktikus SOS gombbal útközben is bármikor segítség kérhető.

 

A mindentudó nyomkövető

 

Bővített szolgáltatások igénybevételére is

Már az FG-01 nyomkövető segítségével is kérheti bővített szolgáltatási csomagunkat, így még teljesebbé teheti a járműkövetést. Ennek keretében úgynevezett virtuális kerítést is építhet. A rendszer értesíti Önt, ha a jármű átlépi az így körbekerített terület határát. Továbbá kérésére négy hónapon keresztül megőrizzük az összegyűjtött adatokat, amelyeket aztán saját szándékainak megfelelően használhat fel, akár útvonalak optimalizálására vagy egyéb célokra.

 

Amennyiben úgy gondolja, más típusú nyomkövetőre van szüksége, tekintse meg teljes választékunkat!

 


Már  798 vállalkozás használja flottakövetési szolgáltatásunkat.

truck_on_map_small.pngOnline követési felület
Tovább »

Megnyugtató érzés, hogy minden pillanatban tudom merre járnak autóink, a beszereléstől kezdve vissza tudom keresni minden pillanatát az autónak akár bérbe van adva, akár kolléga használja.

Pandur Péter

további vélemények

GUARD CSOPORT tagja