CG-04 - a flottamenedzser álma

A CG-04 csúcsminőséget képvisel a nyomkövetők között, páratlan lehetőségeket kínál a flottakövetés terén. Természetesen tökéletesen ellátja az alapfunkciókat, így a CG-04 használatával pontosan meghatározhatja a járművek helyzetét, lekérdezheti korábbi hollétüket, nemcsak online, de internetkapcsolat híján SMS-ben is. Ára kifejezetten kedvező, de ha szeretne megfontolt döntést hozni, néhány információ megadását követően megtérülés kalkulátorunk megmutatja, mennyi időre van szükség ahhoz, hogy a rendszer segítségével megtakaríthassa a járműkövetés költségét.

 

Minden, amire egy vezetőnek szüksége lehet

Már kisebb járműparkok esetében sem könnyű minden részletre odafigyelni. A flottakövetés segítségével az erőforrások kiválóan menedzselhetők, a cég működése sokkal átláthatóbb. Ebben nyújt profi szintű szolgáltatást a CompanyGuard és a CG-04 nyomkövető. Részletes kimutatások készíthetők az útvonalakról, a forgalomról és az állásidőről, pontosan mérhető a járműpark kihasználtsága. A szolgáltatással kiértékelheti a partnercégek látogatási információit is. A CG-04-gyel a sofőrazonosítás is megoldott.

 

Védje meg cége tulajdonát!

A biztonság elsődleges szempont, ha járművekről van szó. A személyi biztonság mellett a vagyonvédelemre is érdemes áldozni. Az általunk kínált nyomkövető érzékeli a raktérnyitást, így nem fordulhat elő, hogy járművét észrevétlenül kirabolják. A CG-04 immobilizer funkciót is kapott, így a járművek védettek az eltulajdonítással szemben is. A rendszer segítségével távolról is bármikor leállíthatja a motort.

 

Teljes nyomkövető kínálatunkban további termékeket talál.

Már  798 vállalkozás használja flottakövetési szolgáltatásunkat.

truck_on_map_small.pngOnline követési felület
Tovább »

Mivel az ország egész területén végzünk munkát, fontos pontosan tudni, épp merre jár munkatársunk, mit ígérhetünk ügyfeleinknek.

Deér Károly

további vélemények

GUARD CSOPORT tagja