CG-03 - mindentudó fixkészülék

A CG-03 valóban mindent tud, amit egy nyomkövetőtől elvárhat. Mindössze néhány óra szükséges a beszereléséhez, aztán egyszerűen felügyelheti járműparkja tagjait. Az egyes autók pontos, valós idejű helyzet-meghatározására telefonját is használhatja, akár mobilalkalmazásunkat vagy az SMS-lekérdezést veszi igénybe, de webes felületünkön is képet kaphat a járművek hollétéről. Az összetett flottakövetés szintén megvalósítható a CG-03 beszerelésével. Az összes járművet egyszerre tarthatja szemmel, útvonalukat rögzítheti, adatokat kaphat a menetlevelekhez. Ezen felül láthatja, hogy a motor ki- vagy bekapcsolt állapotban van-e. Ha a jármű mozog, sebességét is jelzi a rendszer, ahogyan az állásidőt is.

 

Járműkövetés biztonsági megoldásokkal

A flottakövetés praktikuma mellett a CG-03 megvásárlásával együtt jár a biztonság és a vagyonvédelem is. A riasztásokat SMS-ben és online is megkaphatja. A rendszer jelzést küld, ha a jármű elmozdul vagy megszakad az áramellátása. A nyomkövető segítségével SOS vészriasztás is leadható. A beépített mikrofonnal megoldott a hangmonitorozás is. A rendszer lehetőséget biztosít a távleállításra, így az esetleg eltulajdonított járművel a tolvajok nem juthatnak messze.

 

CG-03 mindentudó járműkövető

 

Bővített szolgáltatáscsomag pluszfunkciókkal

Az internetes platformon virtuális kerítéseket hozhat létre. A rendszer riasztja Önt, ha a kerítéssel határolt területet elhagyja, vagy oda belép egy nyomkövetővel ellátott járműve. Ha szeretné, adatait négy hónapig online tároljuk, így hosszabb időszak statisztikáihoz is könnyedén hozzáférhet. Partnercégeinek beállítása után egyszerűen hozhat létre menetleveleket.

 

Ha felkeltettük érdeklődését, tekintse meg az általunk kínált nyomkövetők teljes választékát!

Már  798 vállalkozás használja flottakövetési szolgáltatásunkat.

truck_on_map_small.pngOnline követési felület
Tovább »

Egy sürgős rendelés esetén csak egy pillantás a térképre és azonnal tudom, melyik autónk van a legközelebb, kivel tudom az árut leggyorsabban és költséghatékonyan eljuttatni az adott címre.

Finta Zsolt

további vélemények

GUARD CSOPORT tagja