Rólunk

A CompanyGuard szolgáltatását a KGB GPS Kft. üzemelteti.
 
A céges ügyfelek kiszolgálására létrejött CompanyGuard mellett cégünk 2011 óta üzemelteti  FamilyGuard szolgáltatását a lakossági ügyfelek részére. Eddigi működésünk során már több ezer elégedett lakossági ügyféllel rendelkezünk, és a céges flottákat ellátó szolgáltatásunk köre is folyamatosan bővül.
 
Célunk egy egyszerű, felhasználóbarát és költséghatékony szolgáltatás kialakítása a nyomkövetés, járműkövetés és flottakövetés terén, vállalati ügyfelek részére. A legtöbb céges ügyfélnek nincs szüksége a legbonyolultabb rendszerekre vagy szolgáltatásokra csak azért, hogy aztán havi 5.000-10.000 forintos díjat fizessen minden gépjárműve után. Megbízható alapszolgáltatást nyújtunk kipróbált eszközökkel, olcsón. Nyomkövető kínálatunkban megtekinthető, milyen járműkövetéssel kapcsolatos szolgáltatások igénybevételére alkalmasak az egyes termékek.


A KGB GPS Kft-t öt magányszemély alapította 20 millió Ft-os alaptőkével. A tulajdonosok között több, műholdas nyomkövető rendszerek fejlesztésében és működtetésében tapasztalatot szerzett kolléga is van. Ennek köszönhetően

 

FamilyGuard új követési platform bemutató videó from FamilyGuard on Vimeo.

 

 

CompanyGuard.hu
Nyomkövetés, flottakövetés professzionálisan, kedvező áron

Már  798 vállalkozás használja flottakövetési szolgáltatásunkat.

truck_on_map_small.pngOnline követési felület
Tovább »

Mivel az ország egész területén végzünk munkát, fontos pontosan tudni, épp merre jár munkatársunk, mit ígérhetünk ügyfeleinknek.

Deér Károly

további vélemények

GUARD CSOPORT tagja