CG-02 - nyomkövető és riasztó

A CG-02 nemcsak a járműkövetésben, hanem a biztonság garantálásában is elsőrangú. Beszerelése csupán 1-2 órát vesz igénybe, ezt követően folyamatosan professzionális szolgáltatást nyújt. A teljes járműpark védelmét elláthatja a nyomkövetők segítségével, miközben a flottakövetés során szükséges funkciókhoz is hozzáfér. Az alapfeladatok – helyzetmeghatározás valós időben és historikusan, akár SMS-lekérdezéssel is – mellett hozzáfér olyan lehetőségekhez is, amelyek előnyére válhatnak, ha számos járműből álló parkot tart fenn.

 

Egyszerű flottakövetés

Az exportálható adatoknak köszönhetően problémamentes lesz a menetlevél-készítés. A felhasználóbarát internetes felületen a flotta áttekinthető, egyidejűleg követhető minden jármű, melyek sebességét jelzi a rendszer, sőt az állásidőt is mutatja. Mindezeken felül információt kaphat arról is, hogy jár-e éppen a követett autó motorja. A rendszer egyik előnye az egyértelmű megjelenítés, ami lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt képet kaphasson a járművekről. De az adatok lekérdezésével pontos statisztikákat készíthet az állásidőről, a járművek kihasználtságáról, így a rendszer segíti Önt a vezetői döntéshozásban is.

 

Hasznos eszköz a cégvezetésben

A CompanyGuard által nyújtott szolgáltatás bármelyik cégvezető munkáját megkönnyíti. Átláthatóvá teszi a sokszor nehezen követhető folyamatokat, biztosítja a feladatok elvégzésének ellenőrzését, ezáltal pedig ösztönözheti munkatársait. A nyomkövető hasznos lehet szabálysértések és káresetek esetén a felelősség megállapításában is. Cégünk komoly tapasztalattal rendelkezik kis – 5-20 autóból álló – és nagy, akár több mint 100 járművet számláló flották kiszolgálásában is.

 

További termékeinket megtekintheti a nyomkövető kínálatunkban.

Már  798 vállalkozás használja flottakövetési szolgáltatásunkat.

truck_on_map_small.pngOnline követési felület
Tovább »

Mivel az ország egész területén végzünk munkát, fontos pontosan tudni, épp merre jár munkatársunk, mit ígérhetünk ügyfeleinknek.

Deér Károly

további vélemények

GUARD CSOPORT tagja