CG-01 - nyomkövetés egyszerűen

Amennyiben nem szeretne vagyonokat költeni a flottakövetésre, kiváló döntést hoz, ha a CG-01 nyomkövetőt választja. A beszerelést saját maga is néhány percen belül megoldhatja, így erre sem kell költenie, és a járműveknek sem kell feleslegesen állnia. A készülékek kedvező ára mellett a szolgáltatási díj is alacsony. A munkaszervezés hatékonyságának növelésével és az üzemanyag-megtakarításnak köszönhetően a flottakövetésre költött összeg néhány hónap alatt megtérül. Megtakarítás kalkulátorunk segítségével egyszerűen kiszámolhatja, mennyi időbe kerül, míg a nyomkövetők visszahozzák árukat.

 

Minden szükséges funkció az eredményes flottakövetéshez


A CG-01 segítségével valós időben követheti a flottához tartozó járműveket, de lekérdezheti a korábbi pozíciókat is. Az internetes felületen egyetlen pillantással felmérheti a teljes flotta helyzetét, sőt a mozgásban lévő autók sebességéről is információt kap. Rögzítheti a járművek útvonalait, és exportálhatja a menetlevélhez szükséges adatokat is. Mobilalkalmazásunk segítségével út közben is követheti a vállalat autóit, sőt SMS-ben is lekérdezheti aktuális helyzetüket. Hogy még nagyobb biztonságban tudhassa a járműveket, internetes és SMS-riasztást is kap, amennyiben megszakadna az áramellátás az autóban.

 

Bővített szolgáltatási lista

 

Az alapszolgáltatáson túl igénybe vehet egyéb opciókat is, amelyek segítségére lehetnek a flottakövetés során. Ezek közé tartozik többek között az adatok megőrzése, amelyeket négy hónapon keresztül online tárolunk. A partnercégek beállítását követően lehetősége van arra, hogy az így megadott információk alapján egyszerűen összeállíthassa a menetlevelet. Virtuális kerítést alakíthat ki, amely átlépésekor a nyomkövetők riasztják Önt.

 

Több termékünkről is talál leírást nyomkövető választékunkban.


Már  798 vállalkozás használja flottakövetési szolgáltatásunkat.

truck_on_map_small.pngOnline követési felület
Tovább »

Mivel az ország egész területén végzünk munkát, fontos pontosan tudni, épp merre jár munkatársunk, mit ígérhetünk ügyfeleinknek.

Deér Károly

további vélemények

GUARD CSOPORT tagja